söndag 7 september 2008

Älskade dammsugare

Man vet att...

om man vill ha en stunds lugn och ro så kan man alltid ta fram dammsugaren så är lilleman här hemma nöjd och glad en stund.

Tror ni man kan hoppas på att det håller i sig ända upp i tonåren och fram till dess att han flyttar hemifrån????

5 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Tack för kommentaren inne hos mej... :O) Så fina smycken ni gör! Skall själv gå en kortkurs i silverlera i höst. Ha en bra vecka, och hoppas det löper bättre för er nu... Jag vet hur det är i början innan man kommit in i alla rutiner!

Ewa sa...

Hejsan!

Pust! Röjer i grabbens rum... Fy va dammigt.

Sockor är jättekul att sticka, bara man lärt sig hälen, som kan vara lite trixig tills man kommer på Hur man gör. Lärde mig sticka raggsockor då grabben var liten. Tänkte att jag minsan INTE ska köpa färdiga. Mina barn ska ha hemstickade sockor, för det hade jag som barn. De håller dessutom bättre.

På Järbos hemsida finns det massor med gratismönster på allt möjligt. http://www.jarbogarn.se/
Bara fråga om det är nåt du undrar över, och som jag kanske kan hjälpa dig med.

Kram
/Ewa

Petra C sa...

gallerimochb: jag funderar också på kurs i silverlera. Verkar vara spännande!

klewa: Tack! Så snällt! Jag ska kolla länken ikväll efter mönster och så återkommer jag säkert när jag slitit mitt hår över beskrivningarna. ;) Hemstickade sockor är ju skönare än köpta också tycker jag det verkar som.

Ewa sa...

Ja, det är dom. Sticka dem i typ Raggi, så blir de tjocka och sköna. Det ska vara en ullblandning eller superwash.

Låna bilden du. Om du vill kan jag mejla originalbilderna, så ser du bättre hur jag gjort dem? Skicka mig isf din mejladress.

Kram
/Ewa

Ewa sa...

PS: Jag stickar inte helt efter mönster då jag gör sockor. Kollar mest maskantal. Har lärt mig ett annat sätt av en fd arbetskompis, och det funkar bra. Men, när du väl kommit på Hur man gör hälen, så är det nemas problemas. Kanske din mamma kan visa dig?