måndag 27 oktober 2008

Att sjunga offentligt

Man vet att...

man utan tvekan är inbiten, luttrad, hjärntvättad småbarnsförälder när man utan att genera sig sjunger barnsånger offentligt. Typ på möbelvaruhuset eller i kassakön i mataffären. Har till och med slutat märka av de konstiga blickarna jag får. Så långt har det gått. Hujedamej... vart ska detta sluta?

6 kommentarer:

Vitt är vackert sa...

Ååå va jag känner igen mig!! Haha.
Gött jobbat med byrån! Skam den som ger sig.

Kram Kram Ellinor

Ewa sa...

Hej vännen!

Nu är det bara lillebrors sockor kvar... =)

Kram
/Ewa

Lina sa...

Hej!
Ja, nu känns de SÅ skönt att alla korten är postade. Var på posten på lunchen och langade över den STORA påsen med alla kort! Ett "problem" mindre...Men snart är de dags att ta tag i projekt julkort. De brukar ju bli en bild med Lilla E, sen ska de ju handtextas där också! ;- )

Ja, här har du en till som sjunger! Jag går till dagis med Lilla E varje morgon, då sjunger jag jämt. Hon "diggar" i vagnen och tycker de är kul!

Ha en bra vecka, kram Lina

♥ mamman i huset ♥ sa...

Ja, så är det! Inget att skämmas för utan var riktigt stolt!

Tack för kommentaren inne hos mig. Efter den här lite struliga natten var det så härligt att hitta uppmuntrande ord på bloggen!

Kram!

Tidsmästarinnan sa...

Haha, själv gick jag och pratade högt i affären bland hyllorna även efter jag hade slutat mammaledigheten, typ "ska vi ta lite soja då, nu ska vi se..." tills jag kom på att jag var ensam och inga barn att småprata med!!
Då blev det tyst och ganska rosiga kinder på mig...

Fasen vad bra att du fixade Ikeainköpet själv! Det går om man är envis :-)

Varm kram!

Hemma hos Klara... sa...

Hi, hi känner också igen mig. Jag som knappt vågade ta ton innan barnen föddes.

Färgen är Cappuchino, tillverkare Landora. Finns på ICA Maxi och Jula. Schablonerna får nog vara en liten "hemlis" utifall jag får för mig att sälja några alster någon gång *fniss* Men det finns snygga schabloner på Panduro och även ICA av alla ställen!

Ha det gott!
Kram Helena