torsdag 11 september 2008

Tema kunglighet

Här kommer ett inlägg med tema kunglighet

Var på möhippa i lördags för en kär vän! Mycket tjejsnack, fnitter och skvaller blev det när vi gjorde Stora Staden osäker. Först relax och avkoppling på spa, sedan champagne i väntan på att få gå till restaurang Grill där vi åt sagolikt god mat och drack gott vin. Efterrätt var självskriven i det här gänget! :)

Bruden fick till sin stora sorg ha en glittrig plastig tiara med tillhörande slöja på sig hela dagen och kvällen. Hon gjorde tappra försök att slippa den genom att bära den i handen "för den syns ju ändå inte under paraplyet" och genom att helt sonika lämna den i bilen och hoppas på att vi andra inte skulle märka att den inte var med. Ha ha! Tji fick hon. Med tanke på att de flesta av oss andra redan fått utstå samma sak med sagda tiara så var vi obarmhärtiga! Hon fick minsann sätta på sig den igen!


Dagen efter var det "ingen rast, ingen ro" som gällde. Två små pigga gossar och en trött make fick mig att kliva upp i ottan trots sen hemkomst. Fast man hinner ju med en del när dagen börjar kl 6. Vika tvätt, plocka ur diskmaskin och annat skoj. Några timmar senare när omvärlden också vaknat till liv tog vi oss till Ulriksdals slottsträdgård där vi strosade runt och kikade på blommor, krukor, grönsaker, traktorer och grisar. Barnen tyckte att vattenpölar och stora leriga grisar var det bästa med dagen. Mamman och pappan tyckte att det var roligast att gå och lukta på timjan och spana in blommor och växter inför planering av vår nya trädgård som vi ska anlägga med början nästa vår. Med tanke på alla storstilade planer så lär vi få hålla på några år innan vi känner oss någorlunda klara. Men det ska bli såååå roligt.

2 kommentarer:

Galleri MochB sa...

Låter som en härlig dag med gänget! Och känner igen det där med arla morgonstund fast de har blivit liite bättre på det nu...:O)

Petra C sa...

Godmorgon! Det var helt underbart att bara umgås med tjejkompisar utan barn och utan man. ;)