fredag 31 oktober 2008

Bus eller godis?

Vi tillhör skaran som totalt glömt bort godis till idag. Betyder det att vi kommer få husets alla fönster nerkletat med ägg eller något annat trevligt?

Förra året kom jag ihåg, då ringde det inte på dörren en endaste gång. Stackars jag fick äta upp hela burken själv. I år har det varit lite mycket sista dagarna så vi har totalt haft hjärnsläpp trots halvdagar och pumpor hit och dit. Inget godis alls fanns det när det idag har dykt upp ett par gäng med utklädda godissugna barn. De såg mäkta förvånade ut när maken utbrast "Det har vi glömt. Vi har inget godis".

Vadå inget godis, verkade de tycka. Konstiga människor. Snopna lommade de iväg och knackade lite busigt på köksfönstret innan de traskade vidare. Så kan det gå.

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Knackande på fönstret kan man väl stå ut med... Det är värre med ägg och kaviar, allra helst här när det är minusgrader.

Av våra påsar hänger fortfarande 5 st kvar och jag funderar på att äta lite ur dem. Inte kan det väl komma barn så här sent?

Ha det gott! Njut av helgen!

Hemma hos Klara... sa...

Igår var det några barn ute och knackade på i grannskapet. Köpte godis till idag, men inte kom det någon!

Du undrade om min lilla pumpa. Av ca två, tre plantor växte det så det knakade i somras. Det blev långa rankor som trasslade in sig i gräsmattan, jag gjorde ingenting utan det bara växte och växte. Planterade nog dom lite sent eller så är det lite för kallt här i Dalarna för dom blev ju inte så stora.

Ha en härlig helg!
Kram Helena

Anonym sa...

Erkänner, detta har aldrig inträffat i mitt liv. Till påsk kommer då och då små påskkärringar o gubbar men till Halloween, nix de har vi aldrig upplevt.

Vi kan ju inte allti levt i ett barnlöst samhälle eller?

Kanske är de få som verkligen firar detta i vår ände av Sverige

Petra C sa...

Update: På lördagen kom det ytterliare ett gäng. Men det var vi ju inte heller inställda på. Hade bara sonens lördagsgodis hemma och det kunde vi ju inte gärna ge bort. Fast vi slapp bus i alla fall.